Placinta cu zmeura de caise ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 255 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Un amestec de caise coapte ferme, sare, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gratin de granola de caise și zmeură cu iaurt cu miere de zmeură, Gem de caise-zmeură, și Fleac De Caise-Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați o foaie de copt în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Bateți împreună amidon de porumb, sare și 1 cană plus 2 linguri de zahăr într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Întindeți 1 bucată de aluat (păstrați bucata rămasă răcită) pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci și încadrați-o într-o placă de plăcintă din sticlă de 9 inci (capacitate de 4 căni). Tăiați marginea, lăsând o consolă de 1/2 inch. Răciți coaja în timp ce rulați aluatul pentru crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
4
Rolați bucata de aluat rămasă într-o rundă de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Se amestecă caisele în amestecul de zahăr până se combină, apoi se amestecă ușor zmeura și se umple lingura în coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Caise
Zahăr
6
Acoperiți plăcinta cu patiserie rotundă și tăiați cu foarfece de bucătărie, lăsând o consolă de 1/2 inch. Crimp marginea decorativ.
7
Ungeți partea superioară a plăcintei cu ou și presărați peste tot cu restul de 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
8
Tăiați 3 orificii de abur în crusta superioară cu un cuțit mic ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
9
Coaceți plăcinta pe foaia de copt fierbinte 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F și continuați să coaceți până când crusta devine maro aurie și umplutura clocotește, cu aproximativ 45 de minute mai mult. Plăcintă rece pe un raft cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
1
* Plăcinta poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată la temperatura camerei.