Plăcintă Cu Zahăr De Arțar
Maple Sugar Pie este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 349 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână nuci, zahăr brun, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Mini Cheesecakes cu dovleac de arțar cu zahăr brun frișcă de arțar, Igname de granat cu sirop de arțar Blis și Streusel de arțar-zahăr, și Igname de granat cu sirop de arțar Blis și Streusel de arțar-zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați suportul cuptorului în poziția de mijloc și deasupra cu o foaie de copt grea. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Pe suprafața ușor presarata cu faina folosind ușor presarata cu faina sucitor, rola aluatul la 13-inch rotund. Se potrivesc în placa de plăcintă de 9 inci. Tăiați marginea, lăsând consola de 1/2 inch, apoi pliați și sertizați decorativ. Chill shell 30 de minute.
Împrăștiați nucile în coajă. Într-un castron mediu, amestecați împreună ouăle, siropul de arțar, untul, vanilia, zahărul brun și sarea.
Se toarnă amestecul în coajă de plăcintă peste nuci.
Transferați plăcinta pe foaia de copt și coaceți 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F și coaceți până când crusta este aurie și centrul este doar setat, cu 25 până la 30 de minute mai mult.
Transferați plăcinta în raft și răciți cu cel puțin 10 minute înainte de tăiere.
Se servește cald sau la temperatura camerei.