Plăcintă Cu Var Cheie
Key Lime Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 403 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, sucul de lămâie, zahărul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Var Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează Chiles Hatch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crusta de cracare graham: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți o tigaie de plăcintă de 9 inci. Spargeți biscuiții graham: puneți-l într-un procesor de alimente și procesați-l la firimituri. (Dacă nu aveți un robot de bucătărie, așezați biscuiții într-o pungă mare de plastic: sigilați și apoi zdrobiți biscuiții cu un știft.)
Se adaugă untul topit și zahărul și se pulsează sau se amestecă până se combină. Apăsați amestecul în partea inferioară și laterală a tigaiei, formând o margine îngrijită în jurul marginii.
Coaceți crusta până când este setată și aurie, 8 minute. Puneți deoparte pe un suport de sârmă. Lăsați cuptorul pornit.
Pentru umplutură: între timp, într-un mixer electric cu atașamentul de sârmă, bateți gălbenușurile de ou și coaja de var la viteză mare până când sunt foarte pufoase, aproximativ 5 minute. Adăugați treptat laptele condensat și continuați să bateți până se îngroașă, cu 3 sau 4 minute mai mult. Reduceți viteza mixerului și adăugați încet sucul de lămâie, amestecând doar până când este combinat, nu mai este.
Se toarnă amestecul în crusta de plăcintă.
Coaceți timp de 10 minute sau până când umplutura s-a setat. Se răcește pe un suport de sârmă, apoi se dă la frigider. Congelați timp de 15 până la 20 de minute înainte de servire.
Pentru topping: bateți smântâna și zahărul cofetarilor până aproape rigid.
Tăiați plăcinta în pene și serviți foarte rece, topind fiecare pană cu o păpușă mare de frișcă.