Plăcintă cu unt de mere cu crustă de Pecan de fulgi de ovăz
Placinta cu unt de mere cu crusta de Pecan de ovaz ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 632 calorii. Această rețetă servește 8. 114 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt de mere, făină, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați ovăzul, făina, scorțișoara, nucile pecan, zahărul și vanilia împreună într-un castron mare.
Se toarnă untul topit peste amestec și se amestecă până se combină complet. Apăsați amestecul în partea de jos și părțile laterale ale plăcii de plăcintă (va fi o crustă groasă) și refrigerați până când este gata de utilizare.
Pentru umplere: reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Bateți toate ingredientele într-un castron până se combină bine.
Se toarnă în crusta de plăcintă pregătită.
Coaceți până când crusta este aurie și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 40 de minute.