Plăcintă cu unt de arahide VIII
Unt de arahide plăcintă VIII necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 1293 calorii, 22g de proteine, și 70g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de plăcintă, ouă, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Cookie-uri cu unt de arahide VIII, Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, și Ușor nu-coace unt de arahide plăcintă Borcane, și un Giveaway pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați zahărul cofetarilor și untul de arahide până când amestecul are o textură sfărâmicioasă.
Presărați jumătate peste fundul cochiliei.
În partea de sus a unui cazan dublu, combinați lapte, 2/3 cană zahăr, sare, vanilie, amidon de porumb și gălbenușuri de ou. Gatiti la foc mediu-mic pana se ingroasa.
Se toarnă umplutura în crustă.
Bateți albușurile de ou până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și continuați să bateți. Adăugați treptat 6 linguri de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide.
Întindeți deasupra plăcintei.
Se presară cu amestecul rămas de unt de arahide.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 30 de minute.