Plăcintă Cu Unt De Arahide Vegan
Această rețetă face 10 porții cu 403 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Go Dairy Free are 50 de fani. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, extract de vanillan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Borcane ușoare de plăcintă cu unt de arahide fără coacere și un cadou, și Gogoși de banane cu unt de arahide la cuptor cu glazură de unt de arahide cu ciocolată ( fără Gluten + Vegan).
Instrucțiuni
Deschideți cutia de lapte de cocos și scoateți toată smântâna și într-un bol mic de amestecare. Nu veți avea nevoie de lichid apos în partea de jos pentru această rețetă. Folosind mixere de mână bateți crema de nucă de cocos până când este groasă și rigidă, asemănătoare cu frisca (va dura câteva minute).
Adăugați zahărul pudră și bateți în cremă. Acoperiți vasul și puneți-l în frigider.Amestecați tofu, zahărul alb și vanilia într-un blender până se omogenizează.
Adăugați untul de arahide și amestecul de nucă de cocos bătut. Se amestecă din nou până devine cremos. Lingură în crustă de plăcintă.Se răcește la frigider câteva ore sau peste noapte (până când este ferm).