Plăcintă Cu Unt De Arahide

Plăcintă Cu Unt De Arahide
Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 806 calorii, 17g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. 2410 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr de cofetărie, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Borcane ușoare de plăcintă cu unt de arahide fără coacere și un cadou, și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați napolitane de ciocolată în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până când fursecurile sunt pulverizate în firimituri uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane De Ciocolată Zdrobite (aproximativ 8 Napolitane)Napolitane De Ciocolată Zdrobite (aproximativ 8 Napolitane)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați untul topit și pulsați timp de 15 secunde, răzuiți părțile laterale ale vasului și pulsați încă 5 secunde, până când firimiturile sunt acoperite uniform cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Turnați amestecul în farfuria de plăcintă și apăsați firimiturile pentru a forma o crustă uniformă de-a lungul fundului și părților laterale ale farfuriei. Se răcește cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Bateți jumătate de smântână grea până la vârfuri moi și rezervați la frigider. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici, adăugați crema de brânză, zahărul de cofetărie și sarea și bateți până se omogenizează (va trebui să răzuiți părțile laterale ale bolului de mai multe ori pentru a scoate cocoloașele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați untul de arahide și amestecați până când amestecul este complet combinat și neted (va fi foarte gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați 5 uncii de frișcă și bateți pentru a combina complet (va fi în continuare groasă, doar puțin mai puțin).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se toarnă amestecul în crusta de plăcintă pregătită și se netezește partea superioară cu o spatulă offset. Se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
8
Așezați ciocolata într-un castron mic rezistent la căldură și puneți-o deoparte. Într-o cratiță mică, aduceți restul de 5 uncii de smântână la foc mic, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată și se lasă să stea 2 minute, apoi se amestecă amestecul până când ciocolata este netedă și strălucitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
10
Se toarnă ciocolata peste partea superioară a umpluturii de unt de arahide și se netezește cu o spatulă offset. Se răcește până când ganache-ul s-a întărit, cel puțin 10 minute.Plăcinta se va păstra la frigider pentru o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista