Plăcintă Cu Tei Kiwi
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ovăz de modă veche, lapte condensat, semințe de dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Plăcintă Cu Tei Kiwi, Kiwi-Lime-Rom Slush, și Kiwi-Lime Ice Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Așezați inul și apa într-un castron mic și amestecați cu o linguriță. Pune deoparte.
Într-un robot de bucătărie, măcinați biscuiții graham și ovăzul în firimituri fine.
Transferați într-un castron separat.
Folosind o râșniță de cafea curată, măcinați semințele de dovleac.
Se adaugă la amestecul de cracker graham.
Adăugați amestecul de in și amestecați până se formează o masă grosieră. Apăsați în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei plăci de plăcintă de 8 x 8 inci.
Într-un castron mare, așezați laptele condensat, gălbenușurile de ou și coaja și sucul de tei.
Bateți bine, până se formează un amestec gros, asemănător cremelor.
Se toarnă peste crusta graham necoaptă și se netezește blatul cu o spatulă de cauciuc.
Coaceți 12 până la 15 minute, până când marginile sunt ferme, dar centrul încă tremură când agitați tigaia.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 30 de minute. Decorați cu felii de kiwi. Când plăcinta este destul de rece, acoperiți cu folie de plastic și răciți cel puțin 1 oră, sau până la 8 ore, înainte de servire.
Adăugați o lingură de iaurt grecesc fără grăsimi pentru a vă îmbrăca și mai mult desertul (și strecurați-vă într-un alt superaliment!).
Retipărit cu permisiunea cărții de bucate pentru dieta Drop 10 de Lucy Danziger, Circulador 2013 cond regulators Nast
Redactor-șef al SELF de mai bine de zece ani, LUCY DANZIGER este, de asemenea, autoarea bestsellerului New York Times cele nouă camere ale fericirii. În urmă cu patru ani, a slăbit 25 de kilograme mâncând mai multe superalimente și a păstrat-o de atunci. Este invitată obișnuită la emisiuni de televiziune, inclusiv Today, The View și Good Morning America. Danziger locuiește în New York împreună cu soțul și cei doi copii.