Plăcintă cu streusel de prune cu lapte de gheață lămâie-Lime
Plum Streusel Pie cu lapte de gheață de lămâie-var ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 387 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de coajă de lămâie, unt, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Plăcintă cu streusel de prune cu lapte de gheață lămâie-Lime, Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată.
Instrucțiuni
1
Combinați laptele, zahărul și smântâna într-un castron mare, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați suc de lămâie, suc de lămâie și extract de lămâie; bateți pentru a amesteca (amestecul se va îngroșa). Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.) Procesați amestecul în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și congelați într-un recipient etanș.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Lămâie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Avocado Hass Ușor Piure
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Amestecați făina, zahărul, coaja de lămâie și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Adăugați unt; folosind viraje pornite/oprite, tăiați până se formează bucăți de mărimea unui bob de mazăre. Cu mașina în funcțiune, turnați amestecul de ouă prin tubul de alimentare și amestecați doar până când aluatul formează bilă. Adunați aluatul în disc; înfășurați bine în folie de plastic și refrigerați cel puțin 2 ore. (Se poate face până la 3 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Întindeți aluatul între 2 foi de hârtie cerată ușor făinate până la grosimea de 1/4 inch. Îndepărtați foaia superioară de hârtie. Inversați crusta într-un vas de plăcintă din sticlă de 9 inci; îndepărtați hârtia. Îndoiți marginile sub pentru a forma janta; margini de sertizare. La frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă nucile, făina, zahărul brun și 1/2 linguriță de scorțișoară într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați unt și frecați cu vârful degetelor până se formează o masă grosieră. Lasă-l pe streusel deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Bateți 3/4 cană de zahăr, amidon de porumb, nucșoară și 1 linguriță de scorțișoară rămasă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați prune și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
6
Așezați vasul de plăcintă pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
7
Periați ușor interiorul cojii de plăcintă cu glazură de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Dressing Japonez De Susan Preparat
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Transferați umplutura de prune în coaja plăcintei, îngrămădind ușor în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
9
Presărați streusel topping uniform peste umplutură.
10
Coaceți plăcinta 15 minute; reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Coaceți până la umplerea bulelor la margini, aproximativ 35 de minute, acoperind marginile crustei cu folie în ultimele 15 minute dacă se rumenesc prea repede. Plăcintă rece pe raft. (Se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat