Plăcintă cu stafide cu smântână II
Nevoie de un desert vegetarian? Sour Cream Raisin Pie II ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 220 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de nucșoară, extract de vanillan, sirop de arțar real și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 23%. Încercați Placinta Cu Smantana-Stafide, Plăcintă Cu Smântână Cu Stafide, și Plăcintă Cu Stafide Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F ( 190 grade C).
Întindeți patiseria pentru coajă și potriviți-o într-o tigaie de 10 inci.
Presărați stafidele peste fundul crustei.
Combinați gălbenușurile de ou, oul, smântâna, siropul, zahărul, nucșoara, vanilia și făina într-un bol.
Se amestecă doar până se amestecă, nu prea mult.
Se toarnă umplutura în coajă.
Presărați puțin mai multă nucșoară deasupra.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat. Se răcește și apoi se răcește plăcinta.