Plăcintă Cu Spanac V

Plăcintă Cu Spanac V
Spanac Pie V ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 223 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză de vaci cu caș, ou, brânză monterey jack și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 54%. Încearcă Plăcintă Cu Spanac, Plăcintă Cu Spanac, și Plăcintă Cu Spanac V pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor o foaie de copt medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați spanacul, brânza de vaci, parmezanul, brânza Monterey Jack, oul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
ParmezanParmezan
Brânză De VaciBrânză De Vaci
SpanacSpanac
CeapăCeapă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți jumătate din amestec peste fiecare foaie de patiserie phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Roll foi de patiserie jeleu-rola de moda, prindeți capete pentru a sigila, și aranja pe foaia de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Faceți câteva fante mici în partea de sus a fiecărei foi de patiserie rulate.
6
Coaceți 40 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista