Plăcintă Cu Smochine

Plăcintă Cu Smochine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu smochine. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 10 și costă 82 cenți pe porție. O porție conține 213 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sare, albușuri de ou, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare includ Newtoni De Smochine De Casă, Crostini De Smochine La Cuptor, și Paleo Migdale Fig Quickbread.

Instrucțiuni

1
Puneți smochinele sferturi într-un castron și turnați suficientă apă pentru a le acoperi complet. Acoperiți vasul și puneți-l la frigider pentru a se înmuia timp de 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
După 12 ore, turnați smochine și înmuiați apa într-o cratiță medie. Se fierbe la foc mic timp de 2 1/2 ore, adăugând mai multă apă, după cum este necesar, pentru a preveni uscarea smochinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Pentru a face umplutura de smochine: într-un castron mic combinați 2 ouă bătute, 2 linguri zahăr și sare. Amestecați împreună, apoi turnați amestecul în smochine înăbușite, amestecând energic pentru a preveni aglomerarea ouălor. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Se toarnă umplutura de smochine în coaja de plăcintă coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
6
Pentru a face bezea: într-un bol mediu de amestecare bateți 3 albușuri până se spumează. Continuați să bateți în timp ce adăugați 1/4 cană de zahăr câte o lingură, până când albii formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
7
Se întinde peste umplutura de smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
8
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace 10 până la 12 minute, până când bezea se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista