Plăcintă Cu Smochine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu smochine. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 10 și costă 82 cenți pe porție. O porție conține 213 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sare, albușuri de ou, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare includ Newtoni De Smochine De Casă, Crostini De Smochine La Cuptor, și Paleo Migdale Fig Quickbread.
Instrucțiuni
Puneți smochinele sferturi într-un castron și turnați suficientă apă pentru a le acoperi complet. Acoperiți vasul și puneți-l la frigider pentru a se înmuia timp de 12 ore.
După 12 ore, turnați smochine și înmuiați apa într-o cratiță medie. Se fierbe la foc mic timp de 2 1/2 ore, adăugând mai multă apă, după cum este necesar, pentru a preveni uscarea smochinelor.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Pentru a face umplutura de smochine: într-un castron mic combinați 2 ouă bătute, 2 linguri zahăr și sare. Amestecați împreună, apoi turnați amestecul în smochine înăbușite, amestecând energic pentru a preveni aglomerarea ouălor. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa amestecul.
Se toarnă umplutura de smochine în coaja de plăcintă coaptă.
Pentru a face bezea: într-un bol mediu de amestecare bateți 3 albușuri până se spumează. Continuați să bateți în timp ce adăugați 1/4 cană de zahăr câte o lingură, până când albii formează vârfuri rigide.
Se întinde peste umplutura de smochine.
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace 10 până la 12 minute, până când bezea se rumeneste.