Plăcintă cu rubarbă și căpșuni

Plăcintă cu rubarbă și căpșuni
Plăcinta cu rubarbă și căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 10 și costă 1,18 USD pe porție. O porție conține 98 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână unt, rubarbă, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Rubarbă-Gem De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați căpșuni și rubarbă tocată. Aruncați cu zahăr și făină și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
RubarbăRubarbă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
4
Se toarnă umplutura în crustă de plăcintă. Punctați blatul cu unt și acoperiți cu crusta superioară. Sigilați marginile crustei superioare și inferioare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
UntUnt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
ApăApă
5
Aplicați gălbenușul deasupra plăcintei, folosind o perie de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
6
Se presară cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
7
Tăiați găuri mici în partea de sus pentru a lăsa aburul să scape.
8
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C), timp de 35 până la 40 de minute, sau până când se rumenesc și se rumenesc. Se răcește pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista