Plăcintă cu rubarbă și căpșuni
Plăcinta cu rubarbă și căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 10 și costă 1,18 USD pe porție. O porție conține 98 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână unt, rubarbă, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Rubarbă-Gem De Căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Într-un castron mare, amestecați făina și zahărul.
Adăugați căpșuni și rubarbă tocată. Aruncați cu zahăr și făină și lăsați să stea 30 de minute.
Se toarnă umplutura în crustă de plăcintă. Punctați blatul cu unt și acoperiți cu crusta superioară. Sigilați marginile crustei superioare și inferioare cu apă.
Aplicați gălbenușul deasupra plăcintei, folosind o perie de patiserie.
Tăiați găuri mici în partea de sus pentru a lăsa aburul să scape.
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C), timp de 35 până la 40 de minute, sau până când se rumenesc și se rumenesc. Se răcește pe raft.