Plăcintă cu rubarbă și cremă cu crumble de unt

Plăcintă cu rubarbă și cremă cu crumble de unt
Rhubarb & custard pie cu unt crumble ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 397 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cremă unică de carton, unt, ghimbir măcinat și extract de vanillan. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 539 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rubarbă și căpșuni se sfărâmă cu cremă, Humpy Creek rubarbă se năruie cu cremă, și Humpy Creek rubarbă se năruie cu cremă.

Instrucțiuni

1
Tăiați rubarba în bucăți de mușcătură, apoi puneți-le într-o tigaie cu jumătate de zahăr și încălziți până când zahărul se dizolvă. Răsturnați imediat rubarba într-un castron cu sucurile și lăsați să se răcească. Preîncălziți cuptorul la 180C/gaz 4 / ventilator 160C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți patiseria destul de subțire și folosiți-o pentru a alinia o formă de flan canelată adâncă, pe bază de 24 cm. Tapetați cu hârtie rezistentă la grăsimi și fasole de copt și coaceți timp de aproximativ 20 de minute până când patiseria este aurie palidă și nu mai este crudă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Bateți împreună oul și gălbenușul de ou, extractul de vanilie, zahărul rămas și făina. Treceți treptat în cremă cu orice suc din rubarbă (ar trebui să aveți o lingură sau două). Acum puneți rubarba în cutia de patiserie pregătită și turnați amestecul de smântână peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Zahăr CasterZahăr Caster
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Rotiți temperatura cuptorului până la 200C/ gaz 6 / ventilator 180C și coaceți timp de aproximativ 20 de minute, sau până când crema este foarte ușor setată și există o piele subțire pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Amestecați toate ingredientele de topping și lingurați uniform peste plăcintă. Întoarceți-l la cuptor pentru încă 15 minute sau până când crumble-ul este auriu și crema se fixează doar cu puțină clătinare. Este posibil ca partea superioară a plăcintei să fi crescut și să se fi crăpat când o scoateți din cuptor, dar nu vă faceți griji, deoarece se va așeza din nou la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se servește cald.

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Pie funcționează foarte bine cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Snake River Late Harvest Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Făcut din strugurii lăsați să stea pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. Anul nostru 2011 are un nas limeade cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista