Plăcintă Cu Rubarbă De Zmeură

Plăcintă Cu Rubarbă De Zmeură
Zmeura rubarbă plăcintă este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 146 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, zmeură, produse de patiserie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Rubarbă De Zmeură, Plăcintă Cu Zmeură De Rubarbă, și Plăcintă Cu Zmeură De Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați zahărul, tapioca, sarea și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
TapiocaTapioca
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați rubarbă și zmeură; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3
Lăsați să stea 20 de minute.
4
Linia a 9-in. placă de plăcintă cu patiserie de jos; tăiați patiseria chiar și cu marginea.
5
Se toarnă umplutura în crustă; punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Rulați patiseria rămasă; faceți o crustă de zăbrele. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Coaceți la 400 de minute timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Îndepărtați folia; coaceți 5-10 minute mai mult sau până când patiseria se rumeneste și umplutura este bulbucată. Acoperiți marginile cu folie în ultimele 15 minute pentru a preveni supraîncărcarea, dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista