Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni De Vară

Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni De Vară
Plăcinta de rubarbă cu căpșuni de vară necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1108 calorii, 15g de proteine, și 63G de grăsime pe porție. Pentru $3.06 pe portie, veți obține un desert care servește 8. Un amestec de nucșoară măcinată, făină, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 120 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Budincă De Vară Cu Rubarbă-Căpșuni, Budincă de vară cu rubarbă-căpșuni, și Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Împărțiți patiseria de plăcintă în jumătate; întindeți jumătate într-un cerc pe o suprafață de lucru înmuiată și tapetați un vas de plăcintă de 9 inci cu crustă de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Rulați jumătatea rămasă într-un cerc de 10 inci pe o suprafață de lucru înmuiată și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
3
Amestecați rubarba, căpșunile întregi, 1 cană de zahăr, făina, untul și nucșoara împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă umplutura în vasul de plăcintă căptușit cu crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Tăiați crusta rămasă în benzi late de 3/4 inci (folosiți un tăietor de patiserie cu margini festonate pentru o crustă mai frumoasă). Umeziți marginea crustei de fund umplute cu puțină apă și așezați cele mai lungi două benzi într-o cruce în mijlocul plăcintei. Lucrând de la următoarea cea mai lungă până la cele mai scurte benzi, alternați benzi orizontale și verticale, țesând benzile pe măsură ce mergeți. Apăsați benzile de zăbrele în jos pe marginea inferioară a crustei pentru a sigila și tăiați bine benzile de crustă superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
6
Se amestecă 1 lingură de zahăr cu scorțișoară într-un castron mic și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute; reduceți căldura la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Scoateți plăcinta.
9
Presărați blatul cu amestecul de scorțișoară-zahăr și reveniți la cuptor; coaceți până când crusta se rumeneste și umplutura clocotește, încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista