Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni De Vară

Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni De Vară
Plăcinta de rubarbă cu căpșuni de vară necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1108 calorii, 15g de proteine, și 63G de grăsime pe porție. Pentru $3.06 pe portie, veți obține un desert care servește 8. Un amestec de nucșoară măcinată, făină, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 120 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Budincă De Vară Cu Rubarbă-Căpșuni, Budincă de vară cu rubarbă-căpșuni, și Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Împărțiți patiseria de plăcintă în jumătate; întindeți jumătate într-un cerc pe o suprafață de lucru înmuiată și tapetați un vas de plăcintă de 9 inci cu crustă de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Rulați jumătatea rămasă într-un cerc de 10 inci pe o suprafață de lucru înmuiată și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Amestecați rubarba, căpșunile întregi, 1 cană de zahăr, făina, untul și nucșoara împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă umplutura în vasul de plăcintă căptușit cu crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Tăiați crusta rămasă în benzi late de 3/4 inci (folosiți un tăietor de patiserie cu margini festonate pentru o crustă mai frumoasă). Umeziți marginea crustei de fund umplute cu puțină apă și așezați cele mai lungi două benzi într-o cruce în mijlocul plăcintei. Lucrând de la următoarea cea mai lungă până la cele mai scurte benzi, alternați benzi orizontale și verticale, țesând benzile pe măsură ce mergeți. Apăsați benzile de zăbrele în jos pe marginea inferioară a crustei pentru a sigila și tăiați bine benzile de crustă superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
6
Se amestecă 1 lingură de zahăr cu scorțișoară într-un castron mic și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute; reduceți căldura la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Scoateți plăcinta.
9
Presărați blatul cu amestecul de scorțișoară-zahăr și reveniți la cuptor; coaceți până când crusta se rumeneste și umplutura clocotește, încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista