Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni De Vară
Plăcinta de rubarbă cu căpșuni de vară necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1108 calorii, 15g de proteine, și 63G de grăsime pe porție. Pentru $3.06 pe portie, veți obține un desert care servește 8. Un amestec de nucșoară măcinată, făină, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 120 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Budincă De Vară Cu Rubarbă-Căpșuni, Budincă de vară cu rubarbă-căpșuni, și Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Împărțiți patiseria de plăcintă în jumătate; întindeți jumătate într-un cerc pe o suprafață de lucru înmuiată și tapetați un vas de plăcintă de 9 inci cu crustă de jos.
Rulați jumătatea rămasă într-un cerc de 10 inci pe o suprafață de lucru înmuiată și lăsați-o deoparte.
Amestecați rubarba, căpșunile întregi, 1 cană de zahăr, făina, untul și nucșoara împreună într-un castron.
Se toarnă umplutura în vasul de plăcintă căptușit cu crustă.
Tăiați crusta rămasă în benzi late de 3/4 inci (folosiți un tăietor de patiserie cu margini festonate pentru o crustă mai frumoasă). Umeziți marginea crustei de fund umplute cu puțină apă și așezați cele mai lungi două benzi într-o cruce în mijlocul plăcintei. Lucrând de la următoarea cea mai lungă până la cele mai scurte benzi, alternați benzi orizontale și verticale, țesând benzile pe măsură ce mergeți. Apăsați benzile de zăbrele în jos pe marginea inferioară a crustei pentru a sigila și tăiați bine benzile de crustă superioară.
Se amestecă 1 lingură de zahăr cu scorțișoară într-un castron mic și se lasă deoparte.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute; reduceți căldura la 375 grade F (190 grade C).
Presărați blatul cu amestecul de scorțișoară-zahăr și reveniți la cuptor; coaceți până când crusta se rumeneste și umplutura clocotește, încă 30 de minute.