Plăcintă cu rubarbă de căpșuni Buffalochef

Buffalochef ' s Strawberry Rhubarb Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 258 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți scorțișoară măcinată, căpșuni, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Confesiunea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Placinta Cu Rubarbă Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Întindeți jumătate din patiseria cu crustă de plăcintă într-un cerc cu diametrul de aproximativ 11 inci și potriviți crusta într-un vas de plăcintă de 9 inci.
Așezați vasul de plăcintă pe o foaie de copt cu margini.
Bateți împreună 1/2 cană de zahăr, 1/2 cană de făină și 1 linguriță de scorțișoară într-un bol. Cu un tăietor de patiserie, tocați untul până când toppingul seamănă cu firimiturile; puneți toppingul deoparte.
Într-un alt bol, amestecați căpșunile, rubarba, 1 1/3 cană de zahăr, ghimbirul cristalizat, 1/4 cană de făină, nucșoară, 1/4 linguriță de scorțișoară și sare până se combină bine; bate în ouă.
Rotiți restul de patiserie într-un cerc de 11 inci și tăiați crusta în benzi late de 1/2 inci. Puneți umplutura de căpșuni-rubarbă în crusta de jos și presărați miezul topping uniform pe toată umplutura. Umpleți marginea crustei de fund umplute cu puțină apă și așezați cele două benzi cele mai lungi într-o cruce în mijlocul plăcintei. Lucrând de la următoarea cea mai lungă până la cele mai scurte benzi, benzi orizontale și verticale alternative, țesând benzile în timp ce mergeți. Apăsați benzile de zăbrele în jos pe marginea inferioară a crustei pentru a sigila și tăiați bine benzile superioare ale crustei. Apăsați marginile crustei cu o furculiță înmuiată în puțină făină pentru a face o margine ondulată.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute, apoi reduceți căldura la 350 de grade C (175 grade C) până când plăcinta clocotește, iar crusta și toppingul de firimituri se rumenesc ușor, încă 45 până la 50 de minute. Se răcește plăcinta cu cel puțin 1 oră înainte de servire.