Plăcintă cu rubarbă de căpșuni Buffalochef

Plăcintă cu rubarbă de căpșuni Buffalochef
Buffalochef ' s Strawberry Rhubarb Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 258 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți scorțișoară măcinată, căpșuni, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Confesiunea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Placinta Cu Rubarbă Cu Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Întindeți jumătate din patiseria cu crustă de plăcintă într-un cerc cu diametrul de aproximativ 11 inci și potriviți crusta într-un vas de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
3
Așezați vasul de plăcintă pe o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Bateți împreună 1/2 cană de zahăr, 1/2 cană de făină și 1 linguriță de scorțișoară într-un bol. Cu un tăietor de patiserie, tocați untul până când toppingul seamănă cu firimiturile; puneți toppingul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-un alt bol, amestecați căpșunile, rubarba, 1 1/3 cană de zahăr, ghimbirul cristalizat, 1/4 cană de făină, nucșoară, 1/4 linguriță de scorțișoară și sare până se combină bine; bate în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Rotiți restul de patiserie într-un cerc de 11 inci și tăiați crusta în benzi late de 1/2 inci. Puneți umplutura de căpșuni-rubarbă în crusta de jos și presărați miezul topping uniform pe toată umplutura. Umpleți marginea crustei de fund umplute cu puțină apă și așezați cele două benzi cele mai lungi într-o cruce în mijlocul plăcintei. Lucrând de la următoarea cea mai lungă până la cele mai scurte benzi, benzi orizontale și verticale alternative, țesând benzile în timp ce mergeți. Apăsați benzile de zăbrele în jos pe marginea inferioară a crustei pentru a sigila și tăiați bine benzile superioare ale crustei. Apăsați marginile crustei cu o furculiță înmuiată în puțină făină pentru a face o margine ondulată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute, apoi reduceți căldura la 350 de grade C (175 grade C) până când plăcinta clocotește, iar crusta și toppingul de firimituri se rumenesc ușor, încă 45 până la 50 de minute. Se răcește plăcinta cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista