Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni

Plăcinta cu rubarbă de căpșuni este o fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 231 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. 853 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de tulpini de rubarbă, tapioca de gătit, Rețetă de crustă de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni, Cea Mai Bună Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni, și Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Asamblați umplutura de plăcintă: într-un castron mare, combinați ușor rubarba și căpșunile cu zahărul, tapioca, sarea și coaja de portocală.
Lăsați să stea 10 minute.
Întindeți crusta de jos și umpleți plăcinta:
Întindeți un disc de aluat de patiserie și tapetați fundul unui vas de plăcintă cu el. Tăiați la 1/2 inch de margine.
Transferați umplutura în crustă și întindeți-o uniform.
Întindeți al doilea disc de aluat de patiserie și așezați-l peste plăcintă. Tăiați marginile la un centimetru de marginea vasului de plăcintă. Puneți marginile crustei superioare peste marginile crustei inferioare și folosiți degetele sau o furculiță pentru a sertiza marginile superioare și inferioare împreună.
Tăiați fante în partea de sus pentru ca aburul să scape.
(Dacă doriți, pentru o glazură frumoasă pe plăcintă, folosiți o perie de patiserie pentru a peria un strat subțire de albuș de ou sau smântână peste partea superioară a plăcintei.)
Așezați plăcinta pe raftul din mijloc al cuptorului 400 F cu o foaie de copt pe un raft inferior pentru a prinde orice sucuri care s-ar putea revărsa.
Coaceți timp de 20 de minute la 400 de metri cubi f, apoi reduceți căldura la 350 de metri cubi F și coaceți încă 40-50 de minute mai mult (cu 50 până la 60 de minute mai mult dacă faceți o plăcintă de 10 inci). Plăcinta se face atunci când crusta este rumenită frumos și umplutura (pe care o puteți vedea prin găurile de aerisire) groasă și bulbucată.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un raft.
Serviți cald sau rece. Dacă vă răcoriți la temperatura camerei, sucurile vor avea mai mult timp să se îngroașe. Plăcinta poate fi, de asemenea, acoperită și păstrată la temperatura camerei timp de până la 2 zile sau refrigerată timp de 5 zile.