Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni

Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni
Plăcinta cu rubarbă de căpșuni este o fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 231 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. 853 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de tulpini de rubarbă, tapioca de gătit, Rețetă de crustă de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni, Cea Mai Bună Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni, și Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. 
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Asamblați umplutura de plăcintă: într-un castron mare, combinați ușor rubarba și căpșunile cu zahărul, tapioca, sarea și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, OptionalZmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
TapiocaTapioca
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
Întindeți crusta de jos și umpleți plăcinta: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Întindeți un disc de aluat de patiserie și tapetați fundul unui vas de plăcintă cu el. Tăiați la 1/2 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
6
Transferați umplutura în crustă și întindeți-o uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Top Placinta: 
8
Întindeți al doilea disc de aluat de patiserie și așezați-l peste plăcintă. Tăiați marginile la un centimetru de marginea vasului de plăcintă. Puneți marginile crustei superioare peste marginile crustei inferioare și folosiți degetele sau o furculiță pentru a sertiza marginile superioare și inferioare împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
9
Tăiați fante în partea de sus pentru ca aburul să scape.
10
(Dacă doriți, pentru o glazură frumoasă pe plăcintă, folosiți o perie de patiserie pentru a peria un strat subțire de albuș de ou sau smântână peste partea superioară a plăcintei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
11
Coace: 
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Așezați plăcinta pe raftul din mijloc al cuptorului 400 F cu o foaie de copt pe un raft inferior pentru a prinde orice sucuri care s-ar putea revărsa.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Coaceți timp de 20 de minute la 400 de metri cubi f, apoi reduceți căldura la 350 de metri cubi F și coaceți încă 40-50 de minute mai mult (cu 50 până la 60 de minute mai mult dacă faceți o plăcintă de 10 inci). Plăcinta se face atunci când crusta este rumenită frumos și umplutura (pe care o puteți vedea prin găurile de aerisire) groasă și bulbucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Serviți cald sau rece. Dacă vă răcoriți la temperatura camerei, sucurile vor avea mai mult timp să se îngroașe. Plăcinta poate fi, de asemenea, acoperită și păstrată la temperatura camerei timp de până la 2 zile sau refrigerată timp de 5 zile.

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Plăcintă în meniu? Încercați să împerecheați cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Viile Late Harvest Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Viile Târziu Recolta Riesling
Viile Târziu Recolta Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note citrice. Vinul acoperă pe deplin palatul care exprimă arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista