Plăcintă Cu Rubarbă
Nevoie de un desert vegetarian? Plăcinta cu rubarbă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 271 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr suplimentar, coajă de portocală, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Confesiunea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, Vafe de rubarbă cu sos de rubarbă, și Butterfinger Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente; lăsați să stea 30 de minute.
Linia a 9-in. placă de plăcintă cu produse de patiserie de jos; tăiați chiar și cu marginea plăcii.
Se toarnă umplutura în crustă; punct cu unt.
Rulează restul de patiserie pentru a se potrivi deasupra plăcintei; așezați peste umplutură. Tăiați, sigilați și marginile flautului; tăiați fante în partea de sus.
Periați laptele peste produse de patiserie; presărați cu zahăr. Acoperiți marginile cu folie.
Coaceți la 400 de minute timp de 30 de minute.
Îndepărtați folia; coaceți cu 5 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste și umplutura este bulbucată. Se răcește pe un suport de sârmă.