Plăcintă Cu Rubarbă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu rubarbă. Această rețetă face 20 de porții cu 144 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cruste de plăcintă gata de utilizare, tapioca minute, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, Vafe de rubarbă cu sos de rubarbă, și Plăcintă Cu Degete De Unt.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Combinați primele 4 ingrediente.
Linia 9-inch placă plăcintă cu 1 crusta ca regia pe ambalaj pentru plăcintă cu două crustă; umple cu amestec de fructe. Punct cu unt. Acoperiți cu crusta rămasă; sigilați și marginea flautului.
Tăiați mai multe fante în crusta superioară pentru a permite aburului să scape.
Coaceți 45 până la 50 min. sau până când sucurile formează bule care izbucnesc încet. Mișto.