Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.56 pe portie. O porție conține 553 calorii, 16g de proteine, și 34G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper, maioneză, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Placinta cu rosii a lui Sandy, Flanuri de porumb dulce cu gust de roșii-porumb, și Plăcintă Cu Roșii Și Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună făina, praful de copt și 3/4 linguriță de sare într-un castron, apoi amestecați untul rece (3/4 băț) cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie până când seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
2
Adăugați lapte, amestecând până când amestecul formează doar un aluat, apoi adunați într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Lapte
3
Împărțiți aluatul în jumătate și întindeți 1 bucată între 2 foi de folie de plastic într-o rundă de 12 inci (grosime de 1/8 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Îndepărtați foaia superioară de folie de plastic, apoi ridicați aluatul folosind foaia inferioară de folie de plastic și inversați în placa de plăcintă, bătând cu degetele pentru a se potrivi (tăiați orice surplomb). Aruncați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Bateți împreună maioneza și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Maioneză
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Aranjați jumătate de roșii în crustă, suprapuse și presărați cu jumătate de porumb, 1 lingură de busuioc, 1/2 lingură de arpagic, 1/2 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Arpagic
Piper
Busuioc
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Porumb
Sare
8
Repetați stratificarea cu roșiile rămase, porumbul, busuiocul, arpagicul, sarea și piperul, apoi presărați cu 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Brânză
Arpagic
Piper
Busuioc
Porumb
Sare
9
Se toarnă maioneză de lămâie peste umplutură și se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Brânză
Lămâie
10
Rolați bucata de aluat rămasă într-o rundă de 12 inci în același mod, apoi potriviți peste umplutură, plierea surplombului sub marginea crustei inferioare și ciupirea marginii pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Rola
11
Tăiați 4 orificii de abur în crusta superioară și periați crusta cu unt topit (2 lingurițe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
12
Coaceți plăcinta până când crusta este aurie și umplutura clocotește, 30 până la 35 de minute, apoi se răcește pe un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
Plăcinta poate fi coaptă cu 1 zi înainte și răcită. Reîncălziți într-un cuptor de 350 litri F până se încălzește, aproximativ 30 de minute.