Plăcintă cu roșii verzi IV

Plăcintă cu roșii verzi IV
Green Tomato Pie IV este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 140 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, făină, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Placinta cu rosii a lui Sandy, Clătite crocante de Quinoa cu Chutney de roșii verzi și roșii verzi de zebră, și Salată de fasole verde și roșii cu sos de roșii prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Rulați produse de patiserie și aliniați o placă de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3
Într-un castron mare, combinați roșiile feliate, zahărul, sucul de lămâie, făina, scorțișoara, nucșoara și sarea. Aruncați ușor pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Se toarnă în produse de patiserie căptușite placă de plăcintă adâncă.
5
Puneți mici pete de unt în aproximativ 4 sau 5 locuri în jurul vârfului plăcintei, apoi acoperiți cu produse de patiserie. Faceți fante oriunde doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
6
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 10 minute, apoi reduceți focul la 350 grade F (175 grade C) și continuați să coaceți până când sunt aurii și bulbucate.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista