Plăcintă Cu Roșii De Moștenire
Plăcintă cu roșii moștenire durează aproximativ 3 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 14g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 557 calorii. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 21 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți brânză mozzarella, ceapă, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă cu roșii de moștenire cu crustă de slănină Cheddar, Chef Joe Kindred ' s Tillamook Cheddar alb și plăcintă cu roșii de moștenire, și Vinete la grătar și stive de roșii de moștenire cu busuioc și coulis de roșii.
Instrucțiuni
Faceți crusta: pulsați făina, făina de porumb și sarea fină într-un robot de bucătărie pentru a combina.
Adăugați untul și 3 linguri manchego; pulsați până când amestecul arată ca o masă grosieră cu bucăți de unt de mazăre.
Stropiți în 4 linguri de apă cu gheață și pulsați până când aluatul se unește; adăugați încă 1 lingură de apă cu gheață, dacă este necesar. Întoarceți-vă pe o foaie de folie de plastic și introduceți-o într-un disc. Înfășurați și dați la frigider până la fermitate, aproximativ 45 de minute.
Puneți aluatul între 2 foi de hârtie pergament și rulați într-o rundă de 13 inci.
Transferați aluatul pe o farfurie de plăcintă de 9 1/2 inci adâncime. Îndoiți consola sub ea însăși și sertizați marginile. Pătrundeți fundul crustei peste tot cu o furculiță. Se da la frigider pana se intareste, aproximativ 20 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tapetați crusta cu folie, apoi umpleți cu fasole uscată.
Coaceți până când marginile sunt aurii, aproximativ 20 de minute.
Scoateți folia și fasolea și continuați să coaceți până devin aurii peste tot, încă 10 până la 15 minute.
Transferați într-un raft pentru a se răci.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până devin aurii, aproximativ 15 minute.
Lăsați să se răcească. Între timp, feliați subțire roșiile; aruncați cu 1 linguriță sare kosher într-o strecurătoare.
Lăsați să se scurgă, aruncând ușor ocazional, aproximativ 30 de minute.
Creșteți temperatura cuptorului la 375 grade F.
Combinați restul de 3/4 cană manchego, mozzarella, maioneza, pesmetul, 2 linguri fiecare arpagic și pătrunjel, cimbru, 1/4 linguriță fiecare sare și piper kosher și ceapa sotată într-un castron.
Răspândiți în crustă. Aranjați roșiile deasupra.
Stropiți cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu piper.
Coaceți până când roșiile se rumenesc, aproximativ 50 de minute. Se acoperă cu restul de 1 lingură fiecare arpagic și pătrunjel.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Snake River Late Harvest Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Snake River Late Harvest Riesling]()
Snake River Late Harvest Riesling
Fabricat din strugurii lăsați să atârne pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. 2011 are un nas de var cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.