Plăcintă Cu Praz

Plăcintă Cu Praz
Plăcinta cu praz necesită aproximativ 1 oră și 2 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 4,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 103G de grăsime, și un total de 1729 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză gruyincrucrore, praz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Risotto De Nap Alb Cremos Și Praz Cu Verdeață Crocantă De Praz A, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Degete De Unt.

Instrucțiuni

1
Gatiti prazul in unt intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2
Adăugați apă, sare și piper. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute sau până când prazul este fraged. Descoperiți, creșteți căldura la mare și continuați să gătiți, amestecând ocazional, 3 minute sau până când lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Coaceți piecrust la 350 timp de 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Se presara branza in partea de jos a piecrust; lingura amestec de praz peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Bateți împreună ouăle, albușurile, laptele și amidonul de porumb într-un castron mediu; se toarnă peste amestecul de praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
6
Coaceți la 350 timp de 20 până la 23 de minute sau până când este setat, ecranând după 10 minute, dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lăsați să stea 10 minute.
DificultateGreu
Gata În1 h, 2 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista