Plăcintă cu portocale, Ricotta și Quinoa
Dacă $ 2.49 pe portie falls în bugetul dvs., Orange, Ricottan și quinoa Pie ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 356 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați quinoa, ouă, lapte ricotta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Clătite de Quinoa de nucă de cocos cu Ricottan biciuit cu citrice și gem de portocale roșii din sânge, Tort de lire Ricotta cu umplutură de portocale de sânge, Topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate, și salată de kale și quinoa cu ricotta salata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți un vas de plăcintă de 9 inci.
Într-o cratiță medie, aduceți sucul de portocale și 1/2 cană de apă la foc mic la foc mediu-mare.
Se amestecă în quinoa. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și fierbeți până când lichidul este absorbit și quinoa este fragedă, aproximativ 15 minute. Opriți focul și lăsați quinoa să stea, acoperită, timp de 10 minute. Se răcește și se pufăie cu o furculiță.
Desfaceți crusta și puneți-o în vasul de plăcintă pregătit. Tăiați orice aluat în exces.
Într-un robot de bucătărie, amestecați zahărul pudră, vanilia, ouăle, ricotta și coaja de portocală până se omogenizează.
Adăugați quinoa gătită și pulsați o dată pentru a încorpora.
Se toarnă umplutura în vasul de plăcintă pregătit și se coace până când exteriorul umpluturii este setat, dar încă puțin slăbit în centru, 30 până la 40 de minute. (Dacă crusta începe să se întunece prea mult după 20 de minute de coacere, acoperiți marginea crustei cu o bandă de folie de aluminiu.)
Se răcește la temperatura camerei, cel puțin 1 oră. (Umplutura se va seta pe măsură ce se răcește și se poate sparge în locuri.)
Tăiați în pene și serviți.