Această rețetă face 8 porții cu 486 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 130 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, extract de vanillan, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate, Salată de portocale cu sânge + vinetă de portocale cu sânge de ghimbir și Cayenne, și Biscuiți de Ricotta cu portocale de sânge cu glazură de portocale de sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți biscuiții graham într-o pungă mare de plastic resigilabilă și zdrobiți-i cu un sucitor până se formează firimituri foarte fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Se toarnă firimiturile într-un castron mediu; se amestecă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se adaugă untul și se amestecă până se combină bine. Apăsați amestecul de firimituri în placa de plăcintă, întinzându-l cu 1 1/2 până la 2 inci în sus; apăsați plat. Chill crusta în congelator cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Între timp, faceți umplutura: folosind un mixer electric setat la viteză medie-mare, bateți crema de brânză într-un castron mare până se omogenizează. Bateți puțin laptele condensat, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Bateți extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă umplutura în crustă; neteziți blatul cu o spatulă de cauciuc. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până când este ferm, 3 ore. Când sunteți gata de servit, supremați portocalele: folosind un cuțit zimțat, tăiați partea de sus și de jos, doar pentru a arăta carnea. Apoi, tăiați coaja și miezul în benzi verticale, până când tot ce este expus este carne. Folosind un cuțit de împerechere, tăiați segmentele în pene. Aranjați supermele deasupra plăcintei pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat