Plăcintă Cu Plăci De Mere
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu plăci de mere ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 648 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 14 și costă 1,29 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de amidon de porumb, afine, apă rece ca gheața și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Plăci De Mere, Plăcintă Cu Plăci De Mere, și Apple Slab.
Instrucțiuni
Pregătiți crusta: amestecați primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Tăiați untul în amestec de făină cu un blender sau o furculiță de patiserie până când untul este de mărimea unui bob de mazăre. Se amestecă ușor în 3/4 cană de apă rece ca gheața până se amestecă.
Adăugați restul de 3/4 cană de apă rece ca gheața și amestecați până se formează un aluat. Formați o minge, folosind mâinile. (Dacă aluatul se simte uscat, adăugați până la 4 linguri. apă rece, 1 lingură. la un moment dat, până când aluatul vine împreună. Untul nu trebuie încorporat complet în aluat; veți putea vedea bucăți mici de unt.)
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați ușor de 10 ori sau până când aluatul începe să arate neted. Împărțiți în jumătate și formați în două dreptunghiuri de 7 x 5 inci. Înfășurați dreptunghiurile în folie de plastic și răciți 1 oră.
Pregătiți Umplutura: Topiți 2 Linguri. unt într-un cuptor olandez sau o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați mere; gatiti, amestecand ocazional, 3 minute. Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați afine și următoarele 8 Ingrediente. Gatiti, amestecand ocazional, 3 minute.
Se ia de pe foc și se răcește 20 de minute.
Asamblați plăcinta: Preîncălziți cuptorul la 37
Căptușiți o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci cu 2 straturi de folie de aluminiu, permițând extinderea a 2 până la 3 inci pe laturile scurte.
Rulați 1 dreptunghi de aluat într-un dreptunghi de 20 x 15 inci (aproximativ 1/4 inch grosime) pe suprafața ușor făinată.
Transferați în tigaia pregătită, permițând aluatului să atârne peste margini. Apăsați ușor aluatul în colțurile tigaiei. Se acoperă cu amestec de mere. Se răcește până când este gata de utilizare.
Bateți împreună smântâna și oul.
Rulați aluatul rămas într-un dreptunghi de 20 x 15 inci (aproximativ 1/4 inch grosime) pe suprafața ușor făinată.
Așezați aluatul peste amestecul de mere. Tăiați excesul de aluat din crustele de sus și de jos; marginile sertizate.
Tăiați fante în partea de sus pentru ca aburul să scape.
Periați cu amestec de ouă.
Coaceți la 375 timp de 1 oră până la 1 oră și 10 minute sau până devin aurii și bulbucați. Se răcește pe un suport de sârmă 10 minute. Ridicați plăcinta din tigaie, folosind părțile laterale ale foliei ca mânere și transferați-o pe grătar.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Notă: aluatul poate fi răcit până la 3 zile sau congelat până la 1 lună.