Plăcintă Cu Plăci De Legume Rădăcinoase

Plăcintă Cu Plăci De Legume Rădăcinoase
Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 807 calorii, 10g de proteine, și 54g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați scallions, suc de lămâie, rădăcină de țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Cu Oală De Legume Rădăcinoase, Rădăcină De Legume Smash, și Rădăcină De Legume Gratin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți crusta: desfaceți 2 bucăți de aluat de plăcintă pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2
Ungeți 1 bucată cu jumătate din untul topit, apoi așezați cealaltă bucată direct deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Rotiți cele 2 bucăți împreună într-un dreptunghi de 12 pe 14 inci. Repetați cu restul de 2 bucăți de aluat de plăcintă. Aliniați un vas de copt de 8 pe 11 inci cu 1 dreptunghi, lăsând o consolă pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Transferați dreptunghiul rămas pe o foaie de copt. Se răcește ambele cruste până când aluatul este ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotele și 1 cană de apă. Gătiti, amestecând ocazional, până când lichidul s-a evaporat și șobolanii încep să se rumenească, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Adăugați 1 lingură de unt și 1 linguriță de zahăr. Gatiti, amestecand, pana cand glazurati, aproximativ 3 minute; condimentează cu sare și piper și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Încălziți restul de 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați morcovii, păstârnacul, rădăcina de țelină și restul de 1 linguriță de zahăr. Gatiti, amestecand, pana cand legumele incep sa se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Se presară în făină și 1/2 linguriță fiecare sare și piper. Gatiti, amestecand, 2 minute. Amestecați treptat smântâna grea și 1 cană de apă până se omogenizează. Legați crengile de cimbru și frunzele de dafin împreună cu sfoara de bucătărie; adăugați în tigaie. Reduceți focul la mediu și fierbeți, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede și lichidul este gros, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Aruncați pachetul de plante medicinale. Se amestecă coaja de lămâie și sucul, scallions și patrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
8
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Întindeți șobolanii uniform peste crustă în vasul de copt, apoi adăugați umplutura de legume rădăcinoase într-un strat uniform. Acoperiți cu crusta superioară pregătită; folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia excesul de patiserie, astfel încât să existe o consolă de 1 inch. Strângeți cele 2 cruste împreună, apoi pliați aluatul care depășește sub sine. Se răcește 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Ungeți crusta superioară cu oul bătut. Scor decorativ cu un cuțit de decojit, având grijă să nu străpungă complet; trageți câteva orificii în crustă pentru a permite scăparea aburului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Coaceți până când crusta este maro aurie, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
13
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista