Rețeta plăcintă de Pizza umplută cu Escarole ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Escarole-Pizza Umplute, Pizzan Escarole (Escarole Pie - Italiană), și Escarole Pizza.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați apa cu drojdia și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mare, amestecați făina cu sarea. Faceți o fântână în centru și turnați amestecul de drojdie. Se amestecă ușor până se formează un aluat dur. Întoarceți-vă pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați ușor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se transferă într-un vas cu ulei și se acoperă cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să crească până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
5
Gatiti escarola intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare timp de 4 minute; scurgeți și clătiți sub apă rece. Strângeți escarola uscată, apoi tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie pentru plăcintă timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
8
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
10
Adăugați escarola, nucile de pin prăjite, măslinele și hamsiile și gătiți, amestecând, timp de 2 minute. Se condimentează cu sare și piper, apoi se întinde umplutura pe o farfurie mare pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Escarola
Aluat De Pâine De Porumb
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Ungeți ușor o pizza rotundă de 12 inci sau o tigaie tartă. Puneți aluatul și tăiați-l în jumătate. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți 1 bucată de aluat de 1/4 inch grosime. Tăiați-l într-o rundă de 12 inci; lăsați să crească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
12
Rulați cealaltă jumătate de aluat într-o rundă de 13 inci de 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Transferați Runda mai mare în tigaia pentru pizza, drapând-o uniform pe părți.
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
14
Întindeți umplutura de escarolă uniform peste aluatul din tigaie. Îndoiți runda rămasă în jumătate și așezați-o pe umplutura escarolă, desfăcând-o pentru a acoperi partea superioară. Crimpați marginile plăcintei pentru a sigila. Folosind o furculiță, înțepați partea superioară a pizza peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Ungeți cu ulei de măsline pur și coaceți în centrul cuptorului timp de aproximativ 45 de minute, sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Transferați pizza într-un raft pentru a se răci timp de 10 minute.
17
Tăiați în pene și serviți cald sau la temperatura camerei.