Plăcintă Cu Pizza Adâncă
Deep Dish Pizza Pie este o fără gluten rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 467 calorii, 21g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc în vrac, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Rețete similare sunt Pizza Cu Vase Adânci, Pizza Cu Vase Adânci, și Deep Dish Pizza.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. în tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți cârnați la foc mediu până când nu mai este roz.
Scoateți cârnații la prosoape de hârtie, rezervând picături. Gatiti ceapa si ardeiul gras in picaturi pana cand sunt fragede.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, făina de porumb și parmezanul.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie, până se sfărâmă.
Adăugați apă clocotită; se amestecă energic până se formează aluatul. Pulverizați tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci cu spray de gătit. Apăsați aluatul pe partea de jos și în sus a tigaiei. Aranjați feliile de brânză peste crustă; se întinde cu 1/3 cană din sosul de pizza. Se acoperă cu amestec de cârnați și ceapă. Aranjați două treimi din pepperoni peste amestecul de ceapă.
Întindeți restul de 1/3 cană de sos de pizza peste pepperoni; se acoperă cu brânză mozzarella mărunțită și pepperoni rămași.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când crusta este maro aurie.
Tăiați în 8 pene; serviți cu sos de pizza suplimentar, încălzit, dacă doriți.