Plăcintă cu piersici și prune
Placinta cu piersici si prune este o fără gluten, fără lactate și vegetarian desert. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Un amestec de piersici, opțional: zahăr turbinado, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, Plăcintă Cu Prune De Piersici, și Crostada de piersici și prune.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați prunele și piersicile într-un castron mare.
Bateți împreună zahărul și amidonul într-un castron mic pentru a combina, apoi aruncați ușor cu fructele până când bucățile sunt acoperite uniform. Se lasă amestecul să stea timp de cinci minute, apoi se adaugă la coajă plăcintă răcită. Acoperiți cu crusta superioară. Sertizați părțile laterale, tăiați câteva fante în partea de sus și răciți plăcinta timp de 15 până la 20 de minute.
Bateți împreună oul și un vârf de sare. Când este gata de coacere, scoateți plăcinta din cuptor, periați cu spălare de ou și presărați cu zahăr turbinado.
Puneți plăcinta în cuptor și coaceți timp de 20 de minute la 425 km f, rotind la jumătatea drumului. Reduceți căldura la 350 F și coaceți până când umpleți bule peste tot în interior și crusta devine maro auriu, cu 20 până la 30 de minute mai mult. Fii pregătit să tapetezi fundul cuptorului cu folie de tablă pentru a prinde orice sucuri care se scurg din plăcintă.
Scoateți din cuptor și puneți plăcinta pe raft pentru a se răci complet înainte de servire.