Plăcintă cu piersici de țară

Plăcintă cu piersici de țară
Plăcinta cu piersici la țară ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde repertoriul de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 28 g de grăsimi și un total de 601 calorii . Această rețetă este pentru 8 persoane și costă 1,44 USD per porție. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Această rețetă de la Foodnetwork necesită suc de lămâie, făină, zahăr și zahăr. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă lacto-ovo-vegetariană . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor mediu de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși corectabil). Cartofi la țară , Pui la doză de bere, Legume în stil țărănesc cu usturoi copt și Mic dejun țărănesc: Omletă de tofu și legume cu cartofi prăjiți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Prepararea crustei: Amestecați făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul și pulsați până când amestecul arată ca o făină grosieră cu bucățele de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
3
Adăugați 1/2 cană de apă cu gheață și pulsați până când aluatul începe să se lege. Împărțiți aluatul între 2 bucăți de folie alimentară și formați fiecare bucăți într-un disc; înfășurați strâns și dați la frigider până se întărește, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Preparați umplutura: Amestecați piersicile într-un bol cu 3/4 cană de zahăr, făina, sucul de lămâie și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Presărați ușor o bucată mare de hârtie de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Întindeți o bucată de aluat pe tava de copt într-un cerc de 30 cm. Întindeți aluatul într-o tavă de plăcintă de 23 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Adăugați umplutura, așezând-o ușor în centru; presărați cu unt și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
8
Întindeți a doua bucată de aluat într-o foaie rotundă de 30 cm și tăiați-o în fâșii de 1,2 cm lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Așezați jumătate din fâșii de plăcintă într-o singură direcție, lăsând aproximativ 2,5 cm de spațiu între fiecare fâșie.
10
Așezați fâșiile rămase deasupra, încrucișându-le în diagonală pentru a forma un model de rețea (nu este nevoie să împletiți); tăiați marginile fâșiilor, lăsând o mică proeminență. Îndoiți aluatul care atârnă sub el însuși și ondulați marginea crustei cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
11
Bateți oul cu 1 lingură de apă și ungeți marginea crustei și partea de sus cu zăbrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
12
Presărați cu lingura de zahăr rămasă și dați la frigider până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
13
Așezați un grătar în treimea inferioară a cuptorului. Puneți o tavă de copt pe grătar și preîncălziți la 220°C.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
14
Puneți plăcinta pe tava de copt încinsă și coaceți-o timp de 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 190°C și continuați coacerea până când plăcinta devine aurie și umplutura face bule, 50 de minute până la 1 oră. (Acoperiți lejer cu folie dacă partea de sus se rumenește prea repede.)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți SotațiCreveți Sotați
15
Transferați pe un grătar pentru a se răci complet înainte de a felia.
16
Fotografie de Yunhee Kim
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista