Plăcintă cu piersici cu Streusel Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu piersici cu Pecan Streusel. Această rețetă face 10 porții cu 349 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Piersici Cu Streusel De Migdale-Pecan, Cizmar de mure-piersici cu Praline-Pecan Streusel, și Plăcintă cu piersici adânci cu topping de streusel de Pecan.
Instrucțiuni
Pentru crustă: într-un castron mare, amestecați făina, zahărul și sarea. Aruncați untul în amestecul de făină până când este bine acoperit. Folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite, tăiați untul în ingredientele uscate până când se reduce la bucăți de mazăre, aproximativ 3 până la 4 minute.
Stropiți în 5 linguri de apă cu gheață și amestecați cu mâinile doar până când aluatul se reunește. (
Bateți făina, zaharurile, scorțișoara, sarea și nucșoara într-un castron mediu până se combină.
Așezați 1/4 cană de zahăr brun, 1/4 cană de zahăr granulat, coaja de lămâie, sucul și sarea într-un castron mare și bateți până se combină.
Tăiați piersicile în jumătate, îndepărtați și aruncați gropile și tăiați fructele în felii de 1/2 inch.
Se adaugă în castron cu amestecul de zahăr și se amestecă până se acoperă bine. Puneți vasul deoparte timp de 15 minute, aruncați piersicile și puneți deoparte altul timp de 15 minute.Între timp, încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în treimea inferioară. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu și întoarceți marginile foliei pentru a prinde sucurile pe măsură ce plăcinta se coace; pune deoparte. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul la aproximativ 13 inci în diametru și 1/4 inch grosime. (Nu vă faceți griji dacă aluatul se fisurează—apăsați-l din nou împreună.) Tapetați o placă de plăcintă cu adâncime de 9-1/2 inci cu aluatul și tăiați-o la același nivel cu marginea superioară a plăcii de plăcintă. Folosind degetele sau spatele unei furculițe, sertizați aluatul într-un model decorativ.
Așezați placa de plăcintă în frigider până când piersicile sunt ready.In un castron mic, amestecați zahărul rămas și zahărul brun cu amidonul de porumb și lăsați-l deoparte. Puneți o strecurătoare în chiuvetă.
Se toarnă amestecul de piersici în strecurătoare, lăsând orice exces de lichid să se scurgă și se întorc piersicile în vas.
Adăugați amestecul de amidon de porumb și aruncați pentru a combina.
Scoateți placa de plăcintă din frigider, turnați umplutura și întindeți-o într-un strat uniform.
Așezați plăcinta pe foaia de copt pregătită și coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor și presărați streuselul uniform peste partea superioară a plăcintei. Bateți streuselul pe piersici pentru a adera.Reduceți temperatura cuptorului la 375 F și readuceți plăcinta în cuptor.
Coaceți până când crusta se rumeneste și umplutura este groasă și clocotitoare, cu aproximativ 50 de minute până la 1 oră în plus. Verificați plăcinta după 40 de minute: dacă streuselul începe să pară prea întunecat, acoperiți ușor partea superioară a plăcintei cu o foaie de folie de aluminiu.Când plăcinta este gata, scoateți-o din cuptor, aruncați foaia superioară de folie (dacă o folosiți) și lăsați-o să stea pe foaia de copt până când fructele nu mai clocotesc, aproximativ 5 minute.
Transferați într-o grătar pentru a se răci complet și lăsați umplutura să se stabilească înainte de feliere, cel puțin 3 ore.