Plăcintă Cu Piersici Cu Caramel De Miere
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu piersici cu Caramel de miere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr, lapte, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare includ Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, Tort Bundt cu miere cu caramel pecan cu miere, și Sos De Caramel De Piersici.
Instrucțiuni
Tăiați un X în partea de jos a fiecărei piersici, apoi albiți piersicile în loturi în apă clocotită 15 secunde.
Transferați cu o lingură cu fante într-o baie de gheață pentru a opri gătitul. Curățați piersicile și tăiați-le în pene groase de 1 inch.
Aruncați bine piersicile cu amidon de porumb, făină, suc de lămâie, scorțișoară și sare într-un castron mare.
Puneți o foaie mare de copt căptușită cu folie în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Aduceți 1/2 cană de zahăr, miere și apă la fierbere într-o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu-mare, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi spălați orice cristale de zahăr din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe fără agitare, tigaie învârtind ocazional, astfel încât culorile caramel uniform, până la chihlimbar închis, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă untul, tigaia învârtită până se topește untul.
Se toarnă peste fructe și se aruncă (caramelul se poate întări ușor, dar se va topi în cuptor).
Întindeți 1 bucată de aluat (păstrați bucata rămasă răcită) într-o rundă de 13 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat. Se potrivesc într-o placă de plăcintă de 9 inch. Tăiați excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inch. Răciți coaja în timp ce rulați aluatul rămas.
Rolați bucata de aluat rămasă într-o rundă de 11 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat.
Transferați umplutura în coajă de plăcintă, îngrămădind-o. Acoperiți plăcinta cu patiserie rotundă. Tăiați cu foarfece de bucătărie, lăsând o consolă de 1/2 inch. Apăsați marginile împreună, apoi sertizați decorativ.
Periați blatul peste tot cu o parte din lapte, apoi presărați cu lingura de zahăr rămasă.
Tăiați 3 orificii de abur în crusta superioară cu un cuțit de tăiat.
Coaceți plăcinta pe foaia de copt fierbinte 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 buc. F. Continuați să coaceți până când crusta devine maro-aurie și umplutura clocotește, cu aproximativ 50 de minute mai mult. Se răcește plăcinta la temperatura camerei, 3 până la 4 ore.