Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu piersici cu Caramel de miere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr, lapte, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare includ Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, Tort Bundt cu miere cu caramel pecan cu miere, și Sos De Caramel De Piersici.
Instrucțiuni
1
Tăiați un X în partea de jos a fiecărei piersici, apoi albiți piersicile în loturi în apă clocotită 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Apă
2
Transferați cu o lingură cu fante într-o baie de gheață pentru a opri gătitul. Curățați piersicile și tăiați-le în pene groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
3
Aruncați bine piersicile cu amidon de porumb, făină, suc de lămâie, scorțișoară și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Amidon De Porumb
Scorțișoară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Puneți o foaie mare de copt căptușită cu folie în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
5
Aduceți 1/2 cană de zahăr, miere și apă la fierbere într-o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu-mare, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi spălați orice cristale de zahăr din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe fără agitare, tigaie învârtind ocazional, astfel încât culorile caramel uniform, până la chihlimbar închis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Miere
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
6
Se ia de pe foc și se adaugă untul, tigaia învârtită până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se toarnă peste fructe și se aruncă (caramelul se poate întări ușor, dar se va topi în cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Întindeți 1 bucată de aluat (păstrați bucata rămasă răcită) într-o rundă de 13 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat. Se potrivesc într-o placă de plăcintă de 9 inch. Tăiați excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inch. Răciți coaja în timp ce rulați aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
9
Rolați bucata de aluat rămasă într-o rundă de 11 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
10
Transferați umplutura în coajă de plăcintă, îngrămădind-o. Acoperiți plăcinta cu patiserie rotundă. Tăiați cu foarfece de bucătărie, lăsând o consolă de 1/2 inch. Apăsați marginile împreună, apoi sertizați decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
11
Periați blatul peste tot cu o parte din lapte, apoi presărați cu lingura de zahăr rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Lapte
12
Tăiați 3 orificii de abur în crusta superioară cu un cuțit de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
13
Coaceți plăcinta pe foaia de copt fierbinte 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 buc. F. Continuați să coaceți până când crusta devine maro-aurie și umplutura clocotește, cu aproximativ 50 de minute mai mult. Se răcește plăcinta la temperatura camerei, 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat