Plăcintă Cu Piersici Condimentată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta de piersici condimentată. Această rețetă face 8 porții cu 356 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr brun, zahăr, zahăr grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Placinta De Piersici De Modă Veche, Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, și Gem De Piersici Condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de crustă de plăcintă și 1/3 cană nectar de piersici răcit până când aluatul formează o bilă. Împărțiți aluatul în jumătate și formați-l în 2 discuri.
Pe o suprafață ușor înmuiată, folosiți un sucitor pentru a rula aluatul cu 1 1/2 inci mai mare decât o tigaie de plăcintă de 9 inci cu susul în jos. Îndoiți aluatul în jumătate și desfășurați peste tigaie. Apăsați pe partea de jos a tigaie.
Umpleți coaja de plăcintă cu amestec de umplutură de piersici; deoparte.
Întindeți aluatul rămas și așezați-l peste coaja de plăcintă umplută. Strângeți marginile plăcintei împreună sau sertizați cu o furculiță. Îndepărtați orice aluat în exces.
Bateți ușor oul cu 1 lingură de nectar de piersici sau apă pentru a face spălarea ouălor. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria ușor partea superioară a plăcintei cu spălarea ouălor.
Tăiați fanta în centru pentru a ventila plăcinta.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 60 de minute sau până când crusta este aurie și umplutura clocotește prin aerisire. Dacă marginile devin prea maronii, acoperiți marginile cu folie pentru a preveni arderea.
Se răcește înainte de feliere.
Într-un castron mediu, amestecați pentru a combina toate ingredientele de umplere. Puneți deoparte timp de 15 minute.