Plăcintă Cu Piersici Condimentată

Plăcintă Cu Piersici Condimentată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta de piersici condimentată. Această rețetă face 8 porții cu 356 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr brun, zahăr, zahăr grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Placinta De Piersici De Modă Veche, Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, și Gem De Piersici Condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de crustă de plăcintă și 1/3 cană nectar de piersici răcit până când aluatul formează o bilă. Împărțiți aluatul în jumătate și formați-l în 2 discuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Crustă De PlăcintăAmestec De Crustă De Plăcintă
Nectar De PiersiciNectar De Piersici
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Pe o suprafață ușor înmuiată, folosiți un sucitor pentru a rula aluatul cu 1 1/2 inci mai mare decât o tigaie de plăcintă de 9 inci cu susul în jos. Îndoiți aluatul în jumătate și desfășurați peste tigaie. Apăsați pe partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Umpleți coaja de plăcintă cu amestec de umplutură de piersici; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
5
Întindeți aluatul rămas și așezați-l peste coaja de plăcintă umplută. Strângeți marginile plăcintei împreună sau sertizați cu o furculiță. Îndepărtați orice aluat în exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Bateți ușor oul cu 1 lingură de nectar de piersici sau apă pentru a face spălarea ouălor. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria ușor partea superioară a plăcintei cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De PiersiciNectar De Piersici
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
7
Se presară cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
8
Tăiați fanta în centru pentru a ventila plăcinta.
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 60 de minute sau până când crusta este aurie și umplutura clocotește prin aerisire. Dacă marginile devin prea maronii, acoperiți marginile cu folie pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
10
Se răcește înainte de feliere.
1
Într-un castron mediu, amestecați pentru a combina toate ingredientele de umplere. Puneți deoparte timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista