Plăcintă cu pește cu topping suedez și cartofi
Placinta de peste cu suedez si topping de cartofi ar putea fi doar fără gluten și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4 și costă 4,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 362 calorii. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 209 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, creveți, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plăcintă Cu Pește Cu Topping De Cartofi Dulci, Swede & potato r8sti-topped shepherd ' s pie, și Gratin De Cartofi, Suedezi Și Praz.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii si suedezul in apa clocotita pana se inmoaie (aproximativ 20 de minute).
Preîncălziți cuptorul la 190C/gaz 5 / ventilator 170C.în timp ce cartofii și suedezul gătesc, puneți brânza moale și puneți-o într-o cratiță mare și încălziți ușor, amestecând cu o lingură de lemn, până se omogenizează și se omogenizează. Acum adăugați făina de porumb amestecată și gătiți până se îngroașă.
Se amestecă peștele în sos cu creveții și pătrunjelul. Condimentează cu puțin piper.
Amestecați amestecul într-un vas de copt de 1,5 litri/2 halbe.
Scurgeți cartofii și suedezul, zdrobiți-i bine și condimentați cu piper negru. Puneți piureul peste pește pentru a-l acoperi complet.
Coaceți timp de 25-30 de minute până când se încălzește, apoi transferați-l pe un grătar fierbinte timp de câteva minute pentru a rumeni blatul.
Se servește cu mazăre congelată sau porumb dulce.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.