Plăcintă Cu Pere În Formă Liberă

Plăcintă Cu Pere În Formă Liberă
Free-Form Pear Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 334 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pere bartlett, aluat de plăcintă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă florentină în formă liberă, Lasagna În Formă Liberă, și Plăcintă rustică cu căpșuni în formă liberă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Rotiți aluatul într-un cerc de 14 inci pe o suprafață ușor înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Așezați aluatul pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Combinați pere și următoarele 6 ingrediente (prin sare); aruncați bine. Aranjați amestecul de pere în centrul aluatului, lăsând o margine de 3 inci. Îndoiți marginile aluatului spre centru, apăsând ușor pentru a sigila (aluatul va acoperi doar parțial amestecul de pere). Se acoperă ușor cu spray de gătit și se presară uniform cu 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Coaceți la 425 timp de 20 de minute pe cel mai mic suport pentru cuptor. Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți din cuptor); coaceți încă 15 minute sau până când fructele sunt fragede și crusta este maro aurie. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Tăiați în pene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista