Plăcintă cu pere-rozmarin cu crustă de Cheddar necesită în jur 3 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 611 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, ou, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tartă de pere glazurată cu port cu crustă de rozmarin-făină de porumb, Pizza Proscuitto și pere cu crustă de pizza cu ulei de măsline rozmarin, și Bourbon-Plăcintă Cu Pere.
Instrucțiuni
1
Pulsează primele 2 ingrediente și 2 linguri. zahăr granulat într-un robot de bucătărie de 3 sau 4 ori sau până când este combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați brânză și unt; puls de 10 până la 12 ori sau până când amestecul seamănă cu făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânză
3
Stropiți cremă și apă peste amestec; pulsați de 4 sau 5 ori sau doar până se formează aglomerări umede. Împărțiți aluatul în jumătate și aplatizați în discuri. Înfășurați discurile în folie de plastic și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Aluat
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Între timp, amestecați perele, următoarele 6 ingrediente și restul de 1 lingură. zahăr granulat într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Rotiți 1 disc de aluat într-un cerc de 12 1/2 inci pe o suprafață ușor înmuiată. Montați piecrust într-o placă de plăcintă de 10 inci; pliați marginile sub și sertizați. Se amestecă amestecul de pere în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Pere
Rola
7
Rotiți discul de aluat rămas la o grosime de 1/8 inci pe o suprafață ușor făinată și tăiați în 6 (2 1/2 inci) benzi. Aranjați benzi într-un design de zăbrele peste umplere; apăsați capetele benzilor în crustă, sigilând până la crusta de jos și sertizați. (Resturi Reroll dacă nu aveți suficiente benzi pentru a acoperi plăcintă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Rola
8
Bateti impreuna ou si 2 linguri. apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Ungeți zăbrele cu amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
10
Coaceți la 400 timp de 55 de minute până la 1 oră, ecranând cu folie de aluminiu după 30 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
11
Se lasă să se răcească pe un suport de sârmă 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
12
Plăcintă cu pere-cireșe cu crustă de Cheddar: pregătiți conform instrucțiunilor, adăugând 1 cană de cireșe uscate la amestecul de pere și crescând amidonul de porumb la 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Uscate
Amidon De Porumb
Brânză Cheddar
Cireșe
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat