Plăcintă cu pere-rozmarin cu crustă de Cheddar

Plăcintă cu pere-rozmarin cu crustă de Cheddar
Plăcintă cu pere-rozmarin cu crustă de Cheddar necesită în jur 3 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 611 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, ou, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tartă de pere glazurată cu port cu crustă de rozmarin-făină de porumb, Pizza Proscuitto și pere cu crustă de pizza cu ulei de măsline rozmarin, și Bourbon-Plăcintă Cu Pere.

Instrucțiuni

1
Pulsează primele 2 ingrediente și 2 linguri. zahăr granulat într-un robot de bucătărie de 3 sau 4 ori sau până când este combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați brânză și unt; puls de 10 până la 12 ori sau până când amestecul seamănă cu făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
3
Stropiți cremă și apă peste amestec; pulsați de 4 sau 5 ori sau doar până se formează aglomerări umede. Împărțiți aluatul în jumătate și aplatizați în discuri. Înfășurați discurile în folie de plastic și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
AluatAluat
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Între timp, amestecați perele, următoarele 6 ingrediente și restul de 1 lingură. zahăr granulat într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Rotiți 1 disc de aluat într-un cerc de 12 1/2 inci pe o suprafață ușor înmuiată. Montați piecrust într-o placă de plăcintă de 10 inci; pliați marginile sub și sertizați. Se amestecă amestecul de pere în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
PerePere
RolaRola
7
Rotiți discul de aluat rămas la o grosime de 1/8 inci pe o suprafață ușor făinată și tăiați în 6 (2 1/2 inci) benzi. Aranjați benzi într-un design de zăbrele peste umplere; apăsați capetele benzilor în crustă, sigilând până la crusta de jos și sertizați. (Resturi Reroll dacă nu aveți suficiente benzi pentru a acoperi plăcintă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
RolaRola
8
Bateti impreuna ou si 2 linguri. apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Ungeți zăbrele cu amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
10
Coaceți la 400 timp de 55 de minute până la 1 oră, ecranând cu folie de aluminiu după 30 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
11
Se lasă să se răcească pe un suport de sârmă 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
12
Plăcintă cu pere-cireșe cu crustă de Cheddar: pregătiți conform instrucțiunilor, adăugând 1 cană de cireșe uscate la amestecul de pere și crescând amidonul de porumb la 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Brânză CheddarBrânză Cheddar
CireșeCireșe
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
PerePere
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista