Plăcintă Cu Pere Franceză
Plăcinta cu pere franceză necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 467 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, pere, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Bourbon-Plăcintă Cu Pere, Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), și Budincă De Pere Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Presărați perele cu suc de lămâie într-un bol.
Se amestecă zahărul alb și nucșoara într-un castron mic separat; se presară peste pere și se amestecă bine.
Puneți crusta de plăcintă în fundul unui vas de plăcintă de 9 inci.
Tăiați untul, zahărul brun și făina împreună într-un castron folosind un tăietor de patiserie până când amestecul seamănă cu firimiturile. Se amestecă amestecul de pere în coajă de plăcintă și se presară deasupra cu amestec de zahăr brun.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți până când umplutura clocotește și toppingul de mărunțire se rumeneste ușor, încă aproximativ 35 de minute.