Plăcintă Cu Pere De Cireșe

Plăcintă Cu Pere De Cireșe
Plăcinta cu pere de cireșe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 8 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 291 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită patiserie), făină, unt și amidon de porumb. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, care nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Plăcintă Plată Cu Pere Și Vișine, Cherry Pizza Crostata Dolce (plăcintă cu Ricotta de cireșe) cu sos de cireșe Port, și Cataramă de pere și cireșe.

Instrucțiuni

1
Linia a 9-in. placă de plăcintă cu produse de patiserie; tăiați și marginile flautului.
2
Într-un castron mare, aruncați pere și cireșe cu suc de lămâie și extrageți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CireșeCireșe
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați zahărul și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
4
Se adaugă în amestecul de pere; aruncați pentru a acoperi. Lingură în crustă. Într-un castron mic, combinați făina și zahărul; se taie în unt până se sfărâmă. Se amestecă migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
UntUnt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se presară peste umplutură.
6
Coaceți la 375 de calorii timp de 50-60 de minute sau până când crusta devine maro aurie și umplutura este bulbucată. Acoperiți marginile cu folie în ultimele 15 minute pentru a preveni supraîncărcarea, dacă este necesar. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Angel Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Angel Late Harvest Riesling
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista