Plăcintă cu oală de pui și legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați plăcinta cu pui și legume. Această rețetă face 6 porții cu 376 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână lapte, morcovi, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. gătiți puiul într-o oală cu apă clocotită până când este gătit, 10 până la 12 minute; se lasă să se răcească, apoi se toacă.Între timp, încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați ceapa și morcovii și gătiți, amestecând, până când încep să se înmoaie, 6 până la 8 minute (nu le lăsați să se întunece).
Presărați făina peste legume și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați vinul și gătiți până se evaporă, aproximativ 5 minute.
Adăugați laptele și fierbeți până când sosul se îngroașă, 2 până la 3 minute. Se amestecă puiul, mazărea, cimbru, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Transferați într - un vas de copt superficial de 1 1/2 până la 2 litri.
Așezați crusta deasupra, apăsând pentru a sigila.
Tăiați mai multe orificii în crustă.
Așezați plăcinta cu oală pe o foaie de copt și coaceți până când clocotește și crusta este aurie, 30 până la 35 de minute.