Plăcintă Cu Oală De Pui Sărată
Plăcinta cu oală de pui savuroasă este o fără lactate felul principal. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 249 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pui, cruste de plăcintă, legume și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.înmuiați crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe pachet.
Scoateți 1 crustă din pungă; desfaceți crusta.
Așezați crusta în partea de jos și în sus a caserolei de 1 litru.
În cratiță medie, combinați toate ingredientele de umplere. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând frecvent.
Se toarnă în caserola căptușită cu crustă.
Scoateți a doua crustă din pungă; desfaceți crusta. Cu un tăietor mic de prăjituri sau un cuțit ascuțit, tăiați găurile în crustă. Caserola superioară cu crustă; sigilați marginile cu furculiță sau flaut, tăiați marginile dacă este necesar.
Coaceți la 204°.timp de 20 până la 30 de minute sau până când umplutura este spumoasă și crusta este maro aurie. Dacă este necesar, acoperiți marginea crustei cu benzi de folie după 15 până la 20 de minute de coacere pentru a preveni rumenirea excesivă.