Plăcintă Cu Oală De Pui Cu Curry
Curried Chicken Pot Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1278 calorii, 51G de proteine, și 90g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră de curry, ceapă, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați ceapa și morcovii și gătiți până când începeți să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați coapsele de pui în tigaie și presărați cu pudră de curry; folosind o lingură de lemn, aruncați puiul și legumele în tigaie cu pudră de curry până când sunt acoperite uniform. Continuați până când toate părțile de pui s-au ars, iar curry începe să miroasă prăjit, aproximativ 6 minute.
Presărați amestecul de pui cu făină și amestecați până când puiul și legumele sunt acoperite cu făină, apoi adăugați bulionul de pui și amestecați până când lichidul începe să fiarbă și să se îngroașe, aproximativ 7 minute. Condimentează după gust cu sare și piper și adaugă smântână suplimentară dacă folosești. Lăsați puiul să ajungă la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. Împărțiți curry de pui între vasele de copt (lăsați cel puțin un centimetru între umplutură și partea superioară a vasului; acest lucru ar trebui să asigure că vasele nu se revarsă la coacere).
Tăiați patiseria în secțiuni suficient de lungi, astfel încât să se drapeze peste partea vasului cu aproximativ un centimetru, apoi periați fiecare foaie cu ou bătut, acoperind o parte în întregime.
Așezați aluatul foietaj, cu oul în jos, pe un vas de copt și repetați cu vasele și produsele de patiserie rămase.
Periați fiecare fel de mâncare cu oul rămas, apoi tăiați orificiile de abur deasupra fiecărei plăcinte.
Puneți plăcintele pe o foaie de copt, apoi în cuptor, coaceți la 425 F pentru 20 de minute, apoi coborâți cuptorul la 400 F și coaceți încă 20 de minute sau până când patiseria devine maro auriu. Se lasă să se răcească timp de 10 minute înainte de servire; treceți chutney alături.