Plăcintă cu oală de pui cu aragaz lent

Plăcinta cu oală de pui cu aragaz lent necesită aproximativ 6 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 436 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de morcovi tăiați gata pentru consum, frunze de maghiran, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce e bine. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Plăcintă Cu Tamale De Pui Cu Aragaz Lent, și Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Puneți puiul în aragaz. Se acoperă cu slănină, morcovi, cartofi, maghiran și sos.
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-8 ore.
Amestecați ușor fasolea verde dezghețată în amestecul de pui. Într-un castron mediu, amestecați untul topit și umplutura; lingura peste amestecul de pui. Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți cu 15 minute mai mult.