Plăcintă cu oală de legume cu pui și toamnă

Plăcintă cu oală de legume cu pui și toamnă
Puiul și plăcinta cu legume de toamnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,45 USD pe porție. O porție conține 578 calorii, 55g de proteine, și 24g de grăsime. Dacă aveți la îndemână frișcă, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vas de copt oval cu unt de 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Așezați pieptul de pui într-o oală mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați suficient bulion pentru a acoperi puiul. Aduceți bulionul la fiert; reduceți căldura la minim. Acoperiți oala și fierbeți până când puiul este doar gătit, degresând ocazional suprafața, aproximativ 20 de minute. Folosind clești, transferați puiul pe farfurie și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați morcovi și napi în bulionul de pui în oală. Fierbeti neacoperit până când legumele sunt doar fragede, aproximativ 10 minute. Folosind lingura cu fante, transferați legumele în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
LegumeLegume
MorcovMorcov
NapNap
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tava De CoptTava De Copt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați verdeață de nap în bulion și gătiți doar până se ofilesc, aproximativ 1 minut. Folosind lingura cu fante, transferați verdeața în strecurătoare; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi VerziNapi Verzi
VerziiVerzii
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Adăugați la legume în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Se strecoară bulion; rezervați 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
8
Îndepărtați pielea și oasele de la pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
9
Tăiați carnea în bucăți de 1/2 până la 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
10
Adăugați puiul în legume în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Topiți untul în aceeași oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Adăugați praz, șalotă și cimbru. Saut până la licitație, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PrazPraz
CimbruCimbru
13
Adăugați făină și amestecați 2 minute. Se amestecă 4 căni de bulion și vin alb. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
14
Adăugați smântână și fierbeți până când sosul se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura, amestecând frecvent, aproximativ 6 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CremăCremă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
15
Se toarnă sosul peste amestec în vas. Se amestecă pentru a se amesteca. Se răcește 45 de minute. (Umplerea se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
16
Poziționați 1 raft în treimea superioară a cuptorului și așezați foaia de copt pe raftul inferior în cuptor; preîncălziți la 400deg;F.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
17
Intindeti aluatul crusta pe hârtie pergament la 15x10 1/2-inch dreptunghi. Folosind hârtia ca ajutor, întoarceți aluatul pe umplutură. Tăiați consola aluatului; tuck marginea aluatului în interiorul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
18
Întindeți resturile de aluat la o grosime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
19
Tăiați formele frunzelor.
20
Periați fundul decupajelor cu apă și puneți-l pe crustă; tăiați fante în crustă pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ApăApă
21
Așezați plăcinta cu oală pe raftul superior și coaceți până când crusta este aurie și sosul clocotește, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
22
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiToamna
Revista