Plăcintă Cu Oală Cu Biscuiți De Pui

Plăcintă Cu Oală Cu Biscuiți De Pui
Pui Biscuit Pot Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 535 calorii, 37g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână salvie proaspăt, bulion de pui, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 28 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Pui Oală Plăcintă Buzunare, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Pentru umplutură: setați o tigaie din fontă de 10 inci la foc mediu. Zdrobiți cârnații de pui în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până nu mai sunt roz, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De PuiCârnați De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Adăugați untul și topiți, amestecând pentru a acoperi cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
4
Presărați făina pe cârnați și gătiți timp de 2 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
5
Se toarnă laptele și bulionul de pui și se răzuie bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți la foc mic și gătiți până când sosul se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Adăugați puiul mărunțit, sarea, salvia și piperul. Amestecați pentru a combina și a pune deoparte în timp ce pregătiți biscuiții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui TocatPui Tocat
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
1
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, cimbrul, salvia și ardeiul cayenne într-un bol mediu de amestecare și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Radeți brânza și untul folosind discul mare de mărunțire al unui robot de bucătărie sau partea mare a unei răzătoare de cutie. Adăugați imediat brânza și untul în amestecul de făină. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
3
Se toarnă laptele de unt și se amestecă doar pentru a se combina. Aruncați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și începeți să pliați aluatul pe sine, frământând ușor timp de 30 de secunde sau până când aluatul este moale și neted. Apăsați aluatul într-o rundă groasă de 1/2 inci. Folosiți un tăietor rotund de 3 inci pentru a tăia biscuiții, fiind sigur că împingeți tăietorul direct în jos prin aluat până la suprafața de lucru. Faceți tăieturile cât mai aproape posibil pentru a limita deșeurile. Adunați orice aluat rămas, bateți din nou și tăiați cât mai multe biscuiți pentru a obține 9 în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
4
Pentru a construi plăcinta: așezați biscuiții deasupra umpluturii, așezând 8 în jurul marginii tigaiei și 1 în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
5
Coaceți până când biscuiții sunt înalți și maro auriu, 15 până la 20 de minute. Se răcește pe un suport de răcire timp de 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pentru PetreceriPentru Petreceri
DificultateExpert
Gata În1 h, 28 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista