Plăcintă Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată

Plăcintă Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată
Rețeta plăcintă cu nucă de cocos cu ciocolată ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 55 minute. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 236g de grăsime, și un total de 3468 calorii. Pentru $7.8 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de coajă de plăcintă necoaptă, unt, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Placinta Cu Ciocolata-Nuca De Cocos, și Tarta cu ciocolata si nuca de cocos.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții1
Scor De Sănătate38
Revista