Plăcintă cu nuci Pecan cu ghimbir confiat și rom

Plăcintă cu nuci Pecan cu ghimbir confiate și rom ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 462 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, zahăr brun, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare includ Plăcintă cu nuci Pecan cu ghimbir confiat și rom, Biscuiți cu cremă de ghimbir fără Gluten cu ghimbir confiat de casă, și Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți pecanele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți-le timp de aproximativ 8 minute, până când sunt parfumate.
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Pe o suprafață de lucru înmuiată, întindeți aluatul într-o rundă de 13 inci; patch-uri orice fisuri. Îndoiți Runda în sferturi și transferați-o într-un vas de plăcintă din sticlă de 9 inci; desfaceți patiseria și apăsați-o ușor în farfuria de plăcintă. Folosind foarfece, tăiați aluatul care depășește la 1/2 inch. Puneți marginea aluatului sub sine și sertizați decorativ. Tapetați aluatul cu folie, cu partea strălucitoare în jos și înțepați peste tot cu o furculiță, străpungând folia și aluatul de plăcintă. Congelați timp de 15 minute.
Umpleți plăcinta cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată și coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de 30 de minute.
Scoateți folia și greutățile. Întoarceți crusta la cuptor și coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 12 minute.
Între timp, într-un castron rezistent la căldură, combinați zahărul brun, siropul de porumb, untul și sarea. Setați vasul peste o cratiță umplută cu 1 inch de apă fierbinte și amestecați ouăle 1 la un moment dat. Gatiti, amestecand usor, pana cand umplutura este calda la atingere.
Se ia de pe foc și se amestecă romul.
Aranjați pecanele în coaja plăcintei și împrăștiați ghimbirul cristalizat deasupra.
Se toarnă umplutura peste nuci pecan.
Coaceți aproximativ 25 de minute, până când umplutura este jiggly, dar nu crăpată; acoperiți marginea crustei cu benzi de folie la jumătatea coacerii pentru a preveni rumenirea excesivă.
Lăsați plăcinta să se răcească pe un suport de sârmă.
Tăiați în pene și serviți.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Gunderloch Estate Riesling uscat. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat