Plăcintă Cu Nuci Pecan

Plăcintă Cu Nuci Pecan
Pecan Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 408 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 1090 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Plăcintă Cu Degete De Unt, și Plăcintă Cu Cireșe pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca RELAX Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
RELAX Riesling
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista