Plăcintă cu nuci de ricotta
Plăcinta cu nuci de ricotta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine, 43 g de grăsimi și un total de 601 de calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,49 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită migdale, conserve de caise, zahăr și caise. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Ricotta Nut Torte, Makeover Ricotta Nut Torte și Ricotta, Olive and Pine Nut Spread.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile de napolitană și untul; apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in neuns. farfurie de plăcintă.
Coaceți la 375° timp de 6-8 minute sau până când crusta se rumenește ușor; se răcește pe un grătar.
Întindeți conservele peste crustă.
Într-un castron mare, bate ricotta, zahărul și vanilia până se omogenizează. Se adauga ciocolata, migdalele tocate si caise. Incorporati frisca. Cu lingura în crustă.
Se presară migdale tăiate. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcintă în meniu? Încercați să combinați cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Rieslingul Snake River Late Harvest, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Snake River Riesling de recoltă târzie]()
Snake River Riesling de recoltă târzie
Făcut din strugurii lăsați să atârne pe viță de vie în podgoria noastră Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru de desert original. Anul nostru 2011 are un nas de limead cu o notă de minerale și un final de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.