Plăcinta cu nuci de ricotta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine, 43 g de grăsimi și un total de 601 de calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,49 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită migdale, conserve de caise, zahăr și caise. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Ricotta Nut Torte, Makeover Ricotta Nut Torte și Ricotta, Olive and Pine Nut Spread.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați firimiturile de napolitană și untul; apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in neuns. farfurie de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite
(55 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, Rupt
2
Coaceți la 375° timp de 6-8 minute sau până când crusta se rumenește ușor; se răcește pe un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană
3
Întindeți conservele peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Într-un castron mare, bate ricotta, zahărul și vanilia până se omogenizează. Se adauga ciocolata, migdalele tocate si caise. Incorporati frisca. Cu lingura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Ciocolata
Caise
1/2 Cană De Migdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota Bucătarului
Brânză Ricotta
Vanilie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, Rupt
5
Se presară migdale tăiate. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Plăcintă în meniu? Încercați să combinați cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Rieslingul Snake River Late Harvest, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Snake River Riesling de recoltă târzie
Făcut din strugurii lăsați să atârne pe viță de vie în podgoria noastră Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru de desert original. Anul nostru 2011 are un nas de limead cu o notă de minerale și un final de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.